Kdy je vhodný telemarketing - Cimr, M.
Vhodnosť použitia telemarketingu. Druhy telemarketingu: aktívny a pasívny. Marketingové prieskumy. Predaj produktov. Tlačenie pozvánok. Obnovovanie predplatných časopisov a novín. Meranie účinnosti reklamy. Tvorba databáz. Získanie príspevkov pre nadácie.