Marketing informačných služieb - Lesáková, Milica
Faktory podmieňujúce úspešnosť predaja informačnej služby: 1. Kompetentnosť, profesionalita; 2. Komunikácia so zákazníkom; 3. Prístupnosť a dosažiteľnosť informačných zdrojov; 4. Povesť predajcu služby; 5. Primeraná cena; 6. Zdvorilosť, dôveryhodnosť, spoľahlivosť, pohotovosť; 7. Prostredie. Perspektívne marketingové riadenie knižnice banky.