Marketingová strategie obchodních firem - Krásný, Tomáš
Porovnanie všeobecného marketingového mixu s marketingovým mixom obchodných firiem. Skúsenosti v ČR. Cenová politika a podpora predaja. Marketingové minimum obchodnej firmy.