Marketingová terminologie. 2 - Jelínek, J.
Príspevky reagujúce na terminologické problémy v oblasti marketingu a marketingovej komunikácie. Relačný alebo databázový marketing. Pojmy promotion, propagácia, reklama, podpora predaja. Public relations alebo publicita.