Počátky sociálního marketingu u nás - Adamec, Č.
Charakteristické znaky sociálneho marketingu. Zárodky princípov sociálneho marketingu v pôsobnosti spolku Kruh a Čs. ústavu pro výzkum veřejného mínění v r. 1946-1948. Prieskum verejnej mienky na tému starostlivosti o dojčence.