Príležitosti na trhu - Žiačiková, B.
Informácie o nových subjektoch, ktoré sa objavili na trhu - Drinks market, s.r.o. Rimavská Sobota, Univer Slovakia, s.r.o. Žiar nad Hronom. Marketingová stratégia firiem.