Veľkoobchod sa stavia na nohy na nových princípoch - Janků, Jaroslav
Úloha veľkoobchodu v distribúcii. Situácia vo veľkoobchode na Slovensku. Integrácia vo veľkoobchode. Prepojenie veľkoobchodu a maloobchodu. Asociácia veľkoobchodov a distribučných organizácií SR. Vytváranie reťazcov vo veľkoobchode. Zahraničný kapitál v slovenských veľkoobchodoch. Investície do distribučného centra mliečnych výrobkov v mliekarňach Verex Liptovský Mikuláš, Holding Liptovská mliekáreň a Milex-Schärdinger. Špecializácia veľkoobchodu s odevami. Situácia na trhu s obuvou. Zásobovanie drogériovým tovarom firmy Atve, s.r.o. Prievidza. Distribúcia kníh. Autorizovaní distribútori.