Nemeckému partnerovi sa treba predstaviť detailne - Stráňai, K.
Možnosti získania obchodných kontaktov v Nemecku. Obchodný zástupca v úlohe sprostredkovateľa odbytu. Veľkoobchod v SRN. Komisionársky obchod. Konsignačný sklad.