Střední Amerika - ekonomika a zahraniční obchod
Niektoré základné makroekonomické ukazovatele krajín strednej Ameriky: Guatemala, Honduras, Kostarika, Nikaragua, Panama, Salvador za roky 1992-1994. Podiel vývozu týchto krajín na americkom trhu v rámci programu "Karibskej iniciatívy". Vývoz stredoamerických krajín, komodity na zahraničnom trhu, štruktúra dovozu. Najväčšia zóna voľného obchodu v Latinskej Amerike v meste Colón v Paname. Aktivizácia činnosti Stredoamerického spoločného trhu. Vývoj platobnej bilancie.