Vývojové tendencie v zahraničnom obchode SR a ČR Príloha Hospodárskych novín
Zahraničný obchod (vývoz a dovoz) v SR za január až december 1995 podľa skupín krajín a podľa SITC. Vývoj salda zahraničného obchodu SR. Teritoriálna štruktúra vývozu SR. Zahraničný obchod (vývoz a dovoz) v ČR za január až september 1995 podľa skupín krajín a podľa SITC.