Tempo vstupu zahraničných investícií na Slovensko signalizuje naďalej opatrnosť investorov - Švec, P.
Objem zahraničných investícií na Slovensku. Slovenská národná agentúra pre zahraničné investície a rozvoj (SNAZIR). Nedostatočná úroveň v objeme zahraničných investícií v SR - príčiny tohoto stavu. Najlepšie podmienky pre zahraničné investície má Bratislava. Výhoda lacnej pracovnej sily.