Kvalitu hospodárskeho rastu možno zabezpečiť len investovaním do ľudských zdrojov - Sipko, Juraj
Z obsahu: Z 50. výročného zasadania brettonwoodskych inštitúcií vo Washingtone. Brettonwoodske inštitúcie a SR.