Trysk světové ekonomiky mapovaný z Davosu Nad podněty ze Světového ekonomického fóra 1996 - Prchal, Miroslav
Davos 1996 - Svetové ekonomické fórum - hlavná pozornosť venovaná procesu globalizácie. Názory niektorých významných hospodárskych a politických pracovníkov. Vyhliadky svetovej ekonomiky do roku 2000 a postupujúca globalizácia. Proces globalizácie neuznáva hranice. Problémy reformných krajín v procese globalizácie. Úloha manažérov v reformujúcich sa ekonomikách.