Biela kniha Európskej únie. 1
Uverejnenie prvej časti prekladu Bielej knihy o príprave asociovaných krajín strednej a východnej Európy na integráciu do vnútorného trhu EÚ. Prvá časť Bielej knihy analyzuje cieľ, kontext a charakter integrácie do vnútorného trhu únie. Druhá časť je podrobnou prezentáciou zákonodarstva únie v oblasti vnútorného trhu. 1. Úvod. 2. Vnútorný trh. 3. Zákonodarstvo únie v oblasti vnútorného trhu. 4. Situácia v krajinách strednej a východnej Európy.