Biela kniha Európskej únie. 2
Poslanie Bielej knihy. Odborná a technická pomoc. Stratégia pre asociované krajiny. Mechanizmy poskytovania pomoci - vnútroštátne programy, Úrad pre výmenu informácii o technickej pomoci, koordinácia a monitorovanie. Postupné prispôsobovanie legislatívy o vnútroštátnom trhu v asociovaných krajinách.