Postúpenie pohľadávky z hľadiska dane z pridanej hodnoty - Frimmelová, A.
Problematika postúpenia pohľadávky z pohľadu dane z pridanej hodnoty. Postúpenie pohľadávky z hľadiska občianskeho, resp. obchodného práva. Posúdenie postúpenia pohľadávky z hľadiska dane z pridanej hodnoty a dane z príjmov.