Ochrana predmetov priemyselného vlastníctva - Vyparina, S.
Činnosť Úradu priemyselného vlastníctva SR. Spolupráca patentových Úradov. Činnosť Medzinárodného združenia na ochranu priemyselného vlastníctva a prínos členstva v združení pre Slovensko. Konanie o prihláške vynálezu.