Povinnosti pracovníkov v oblasti predchádzania vzniku škôd - Kováčová, J.
Povinnosti pracovníka pri predchádzaní vzniku škôd a zodpovednosť za nesplnenie povinnosti pri odvracaní škôd. Zodpovednosť pracovníka za stratu na zverených predmetoch. Rozsah náhrady škody.