Koncepcia registra obyvateľov SR. 1
Koncepciu nového registra obyvateľov SR v elektronickej forme schválila vláda SR v júli 1995. Materiál je východiskom pre ďalšie legislatívne, technologické a organizačné opatrenia s cieľom vybudovať register štátneho informačného systému, určeného pre potreby verejnej správy. Úplný text koncepcie (1.časť).