Radca spotrebiteľa
Z obsahu prílohy: Klamlivá reklama, mylná informácia. Čo s nimi? Výpredaje nepredaného. Za obal sa platiť nemusí. Ani tisíc inšpektorov nestačí... Téma mesiaca: Výživa. Nespoliehajme sa na chute, ale na rozum. Špinavý tovar nechajte v regáli. Zlodeja dvere nezastavia. Najskôr tovar, potom peniaze.