Priaznivé výsledky Sociálna poisťovňa uzatvorila výsledky hospodárenia za rok 1995 - Kopasová, E.
Návrh účtovnej závierky Sociálnej poisťovne za rok 1995 potvrdil predpoklady o priaznivých výsledkoch hospodárenia na základnom fonde nemocenského poistenia a základnom fonde dôchodkového zabezpečenia. Priemerná mesačná suma finančných prostriedkov z výberu poistného - v nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení za jednotlivé mesiace v roku 1995.