Rast nákladov na kúpeľnú starostlivosť - Majtanová, Viera
Poskytovanie dobrovoľnej dávky nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia na kúpeľnú starostlivosť v pôsobnosti Sociálnej poisťovne. Prílohou zákona č.98/1995 o Liečebnom poriadku je Indikačný zoznam pre kúpeľnú starostlivosť. Výsledky analýzy nevybavených žiadostí o kúpeľnú liečbu. k 15. 9. 1995. Posudzovanie návrhu na transformáciu kúpeľnej starostlivosti poskytovanej formou dobrovoľnej dávky, ktorú zabezpečuje Sociálna poisťovňa a financuje sa z prostriedkov štátneho rozpočtu.