Implementácia Rámcového dohovoru o zmene klímy v SR - Violová, A.
Zmena globálnej klímy, spôsobená rastúcou antropogénnou emisiou skleníkových plynov, je najvýznamnejším globálnym environmentálnym problémom v doterajšej histórii ľudstva. Organizačné zabezpečenie plnenia Rámcového dohovoru OSN o zmene klímy v SR. Stratégia a politika v zmene klímy. Súčasná legislatíva.