Na prelome rokov - Závadský, I.
Bilancovanie uplynulého obdobia na prelome tisícročí je neľahká úloha, hlavne v oblasti ochrany životného prostredia. Rekapitulácia najvýznamnejších aktivít v oblasti ochrany vôd. Zlepšovanie stavu kvality vôd, zvyšovanie úrovne poznania vodného fondu pre jeho trvalé využívanie na území Slovenska. Účasť na medzinárodných programoch a projektoch umožňuje výmenu skúseností a dovoľuje prezentáciu prác slovenských odborníkov.