O plošnom znečisťovaní - Lichvár, Miloš
V dňoch 13.-18.8.1995 bola v Brne a Prahe medzinárodná konferencia k problematike plošného znečisťovania, pod záštitou IAWQ (International Association on Water Quality), za účasti zástupcov z 31 krajín a 5 kontinentov. Ochrana životného prostredia, poľnohospodárskeho pôdneho fondu, vôd. Skrátený obsah príspevkov z konferencie.