Čistenie odpadových vôd ako súčasť autoregulačných procesov prírodných ekosystémov - Chmielewská-Horváthová, E.
Prednosti a obmedzenia čistenia odpadových vôd. Aplikácia alternatívnych spôsobov čistenia napr. čistenie odpadových vôd s využitím autoregulačných procesov prírodných ekosystémov.