Kointegrační testy v ekonomii - Mariel, Petr
Zhrnutie a porovnanie najviac používaných jednorovnicových kointegračných testov. Rozšírený Dickey-Fullerov test. Durbin-Hausmanova štatistika. Kointegračné testy pomocou simulácie Monte Carlo.