Zdravotnícka legislatíva v roku 1995 - Šestáková, O.
Práca Sekcie legislatívno-právnej Ministerstva zdravotníctva SR. Prehľad spracovaných návrhov zákonov, vykonávacích predpisov, noviel zákonov v oblasti zdravotníctva na Slovensku v roku 1995.