Spracovanie zberového papiera vo svete a v papierenskom priemysle SR - Masloviec, I.
Dominujúcim v papiernickom priemysle je environmentálny faktor a do popredia vstupujú tzv. ekologické výrobky, vyrábané na báze recyklovaných vlákien. Zberový papier sa stáva významnou medzinárodnou obchodnou komoditou. Nedostatočná motivácia výrobcov využívajúcich zberový papier. Zmena legislatívy.