Českí energetici investujú do konca storočia vyše sto miliárd korún - Vechter, Juraj
Charakteristika Českých energetických závodov. Spotreba energie v ČR rastie. Modernizácia zariadení elektrární spôsobuje tlak na zvyšovanie cien energie. Zdroje financovania investícií. Zisk spoločnosti medziročne klesá. Spory pri dovoze elektrickej energie do ČR. Objem obchodov ČEZ. Štruktúra významnejších elektrických zdrojov vlastnených ČEZ.