Návrh riešenia ekonomického modelu podnikov povodí - Podkonický, L.
Vývoj a zhodnotenie ekonomického modelu podnikov povodí. Odplaty - platby správcovi vodných tokov za odber vody z vodných tokov. Odplaty slúžia na úhradu nákladov spojených so správou vodných tokov. Návrh nového ekonomického modelu podnikov povodí. Normatív nutnej obsluhy. Normatív nákladov na opravy a údržby. Kvantifikácia nákladov na zabezpečenie vodohospodárskych činností a služieb.