Súčasný Dunaj a optimalizácia jeho rybárskeho hospodárstva - Kirka, A.
Vplyv zmien vodného toku Dunaja na rybárstvo a rybolov. Vplyv vodného diela Gabčíkovo na rozvoj rybárstva. Nové smery rozvoja rybárstva.