Zahraničné skúsenosti z revitalizácie tokov - príspevok k ich využitiu na Slovensku - Macura, V.
Revitalizácia vodného toku - obnovenie ekologickej funkcie vodného toku a kvality vody pri súčasnom dodržaní jeho ostatných funkcií. Technické riešenie revitalizácie tokov. Skúsenosti s revitalizáciami tokov v zahraničí.