Budú sady aj v roku 2005? - Heck, V.
Situácia v ovocinárskej výrobe na Slovensku. Úpadok ovocinárstva - hlavným dôvodom je finančná situácia v poľnohospodárskych organizáciách a vysoké náklady na výsadbu a ošetrovanie ovocných drevín. Tradícia pestovania ovocia na Slovensku. Stručný obsah Štúdie rozvoja ovocinárstva na Slovensku do roku 2005. Rozvojový program ovocinárskej výroby v SR. Koncepčné zámery rozvoja ovocinárstva.