Doba úhrady projektu Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 8 - Fotr, J.
Peňažné toky - príjmy a výdavky operačných peňažných tokov. Čisté peňažné toky projektu - rozdiel celkových príjmov a celkových výdavkov projektu. Doba úhrady (payback period) - doba návratnosti - doba potrebná k úhrade investičných výdavkov projektu jeho čistými príjmami. Prednosti a nedostatky doby úhrady.