Počítačová podpora přípravy a hodnocení Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 12 - Fotr, J.
Systémy počítačovej podpory - pomoc pri výbere a hodnotení projektov. Zahraničný systém Comfar a náš systém Provalex - prednosti systémov. Základné výstupy systému Provalex - plán nákladov, plán výnosov, plánová výsledovka, rozvaha, peňažné toky, ukazovatele pre hodnotenie projektu, plánové kalkulácie produktov a výsledky analýzy citlivosti. Posudzovanie niektorých variantov financovania projektu. Vplyvy zmien externých faktorov na projekt.