Přežije malý podnikatel? Slovensko - Zábojníková, M.
Vznik a rozvoj malého a stredného podnikania v SR. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) - koordinácia a podpora (rôzne formy podpory) malého a stredného podnikania. Tri podporné programy NARMSP pre podnikateľov v súčasnosti. Pokles a nárast živnostníkov v niektorých slovenských mestách. Nízke zisky podnikateľov. Súčasné slovenské zákony - diskriminácia podnikateľov.