Rakúsko - staronový obchodný partner. 2 - Kroupa, J.
Podmienky vykonávania živnostenskej činnosti cudzincov v Rakúsku. Daňový systém v Rakúsku. Zdanenie živnostenského výnosu a mzdy. Regulácia zahraničného obchodu, reštrikcia. Zákon o zamestnávaní cudzincov. Ako získať povolenie na zamestnanie. Praktické rady.