Strategie a úspěšnost českých a rakouských podniků - Neumaierová, Inka
Na základe empirického prieskumu (Wirtschaftsuniversität Wien a VŠE Praha) bola analyzovaná úspešnosť českých a rakúskych firiem. Porovnanie českých a rakúskych podnikových stratégií. Kritériá základných strategických orientácií.