TECHNOS státní program podpory inovačního podnikání - Kupka, Václav
Štátny program podpory inovačného podnikania vypísalo MH ČR pre roky 1995-1998. Cieľom programu je podporiť vývojové práce a ich implementáciu u firiem, ktoré svoj rast a stabilizáciu opierajú o nové výrobky, nové výrobné a informačné technológie. Posudzovanie efektívnosti programu TECHNOS. Zoznam projektov zahrnutých do programu TECHNOS.