Kompetentnosť manažérov v strategickom riadení - Horecká, Katarína
Význam strategického manažmentu pre úspešný rozvoj podniku v období prechodu k trhovému hospodárstvu. Formulácia stratégie podniku - rozhodnutie o strategických cieľoch. Kompetencia manažérov strategického riadenia. Nároky na kompetentnosť v strategickom riadení zhrnuté do desiatich bodov. Charakteristika jednotlivých bodov.