Kvalita řízení. 2 - Kubát, J.
Nové problémy riadiacich pracovníkov. Produktivita duševných pracovníkov a riadenie duševných pracovníkov. Spolupráca s ľuďmi, ktorí nám nie sú podriadení. Riadenie ľudí, ktorých úlohám nerozumieme. Riadenie ľudí, ktorí vyznávajú iné hodnoty. Riadenie ľudí, ktorí sú na vyššej úrovni.