Vývoj podnikového manažmentu vo svete a v SR. 1 - Jemala, Ľubomír
Viedenská spoločnosť Finanzakademie - Austria, Management- und Wirtschaftsausbildung GmbH usporiadala 16. a 17.10.1995 v Bratislave odbornú konferenciu s medzinárodnou účasťou. Poukázala na základné poznatky o stave a rozvoji manažmentu v SR (finančný manažment, organizačné inovácie) a ich konfrontáciu s vývojovými trendami v zahraničí.