Vývoj podnikového manažmentu vo svete a v SR. 2 Poznatky z konferencie Manažérske fórum '95 - Jemala, Ľubomír
Druhá časť materiálu konfrontuje stav a rozvoj manažmentu v SR s vývojovými trendmi v zahraniční. Konferencia Manažérske fórum '95 sa konala 16. a 17. októbra 1995 v Bratislave. Najdôležitejšie vývojové a zbližovacie postupy vo svetovom manažmente. Reinžiniering a manažment. Informačný manažment podľa reinžinieringu. Reštrukturalizačný proces v Chirane-Preme Stará Turá.