Výzkum identity českých a britských manažerů - manažment v řeči praktiků - Pavlica, K.
Definovanie pojmov manažér a manažment. Porovnacie štúdie českých a britských manažérov (dotazníky). Manažérska práca - jej klady a zápory. Problém začlenenia manažmentu do osobného a do spoločenského života. Manažérske vzdelanie.