Doprava
Z obsahu prílohy: V preprave tovaru smerom na východ slovenským železniciam konkurujú poľské a maďarské. Železnice SR prvý raz po piatich rokoch zaregistrovali rast objemu prepravy. Najčastejšie právne chyby podnikateľov v medzinárodnej kamiónovej doprave. Na vyčíňanie mafie v Ruskej federácii najčastejšie dopláca dopravca. Mnohí slovenskí dopravcovia aj odosielatelia podceňujú prepravu nebezpečných nákladov. Hlavné ťahy kombinovanej dopravy zatiaľ Slovensko obchádzajú.