Kombinovaná přeprava. 2 - Novák, J.
Balenie, ukladanie a fixácia nákladov prepravovaných v kontejneroch ISO rady 1. Voľba vhodného spôsobu fixácie nákladov v kontejneroch. Fixačné prostriedky. Spôsoby ukladania a fixácie nákladov v kontejneroch.