Z konference o kvalitě dopravy - Peltrám, A.
V dňoch 19.-20.9.1995 sa konala v Pardubiciach I. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou zamierená na otázky kvality dopravy a progresívne prvky európskeho poňatia dopravy so zreteľom na zvýšenú mobilitu. Spoločná dopravná politika EÚ. Potreba a formy vzdelávania odborníkov v švajčiarskej verejnej správe a doprave. Súkromná železničná doprava vo Švajčiarsku (príspevky z konferencie).