Návrh úpravy finančního hodnocení zakrytých a tunelových částí silničních komunikací - Smolík, J.
Finančné hodnotenie vplyvu cestnej dopravy na životné prostredie. Návrh použitia údajov T and E (spoločnosť Transport and Environment, zal. 1989 v Bruseli) pre územie ČR (finančná hodnota znečistenia vzduchu, ocenenie vplyvu hluku, škody z dopravných nehôd atď.). Návrh použitia údajov T and E pre zakryté a tunelové časti cestnej siete. Návrh úpravy finančného hodnotenia technických variánt riešení cestnej dopravy.