Medzinárodné účtovníctvo - Daniel, Peter
Účtovné vízie tretieho tisícročia: medzinárodné trendy vývoja účtovníctva po r. 2000, otvorenie východných trhov ovplyvnilo metódy finančného riadenia podnikov, účtovníctvo krajín východného bloku, rozvojových a vyspelých krajín. Medzinárodné účtovné normy IAS (International Accounting Standards). Zbližovanie účtovných sústav vo svete. Medzinárodné účtovné porovnania.